In de zomer op voetbalkamp

Het voetbalseizoen is afgelopen terwijl je eigenlijk nog harstikke veel zin hebt om lekker door te blijven voetballen. Het zal echter nog twee maanden duren voordat het volgende seizoen weer van start gaat en dus ga je op zoek naar alternatieven. Het is een goed idee om in de zomer lekker op voetbalkamp te gaan. Zo kun je in de zomer blijven doorvoetballen en daarnaast ook nog is je conditie op peil houden. Ook maak je op een voetbalkamp heel snel vrienden en kan je misschien nog iets leren van de trainers op dit voetbalkamp. Als je verder leest bespreken we onder meer de verschillende soorten locaties in Nederland waar je op voetbalkamp kunt gaan en bespreken we ten slotte wat de totale kosten zijn die u kunt verwachten.

Verschillende soorten locaties; voetbalkamp

In Nederland zijn er meerdere locaties waar je uit kunt kiezen om op voetbalkamp te gaan. De meest populaire locaties liggen in het zuiden van Nederland. Hier worden de meeste voetbalkampen aangeboden en hier is ook de meeste vraag naar. De data van een voetbalkamp zijn verschillend maar liggen meestal wel in de zomervakantie. De periode ligt tussen begin juli en eind augustus.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een voetbalkamp zijn afhankelijk van welke locatie u kiest en welke data. Een datum die populairder is zal ook meer kosten. Sommige voetbalkampen duren daarnaast ook nog is langer, hier zult u uiteraard ook meer voor moeten betalen. Om een indicatie te geven van wat de gemiddelde prijs is van een week voetbalkamp moet je denken aan een prijs rond de €300,-. Hier zit een week eten, drinken, onderdak, training en activiteiten bij. Meestal krijgt u hier ook nog kleding bij. Kortom, dit is een prijs die goed te doen is.

Previous